Om meg

IMG_6928Kari er Kari Brenden-Bech som bor på Finnsnes i Troms. Jeg er bibliotekar og har master i litteraturformidling og hovedfag i russisk språk og litteratur.

Interessefeltet mitt er forholdsvis bredt. Jeg leser både sakprosa og skjønnlitteratur, bøker for barn, ungdom og voksne, men har en tendens til å prioritere det som jeg tror kan være av interesse for elevene og lærerne på skolen min. Om boka er ny eller gammel, har ikke så stor betydning, så lenge den på en eller annen måte er aktuell.

Jeg velger min litteratur etter  humør, nytteverdi og tilgjengelighet, og siden jeg ikke lenger er så interessert i å skrive rene bokanmeldelser, er jeg ikke så opptatt av utelukkende å lese de aller ferskeste bøkene. Det overlater jeg til dagspressen, magasinene og til andre. Min blogg er fra nå av egentlig bare en oversikt over det jeg selv har lest. Den er skrevet for meg selv, for bedre å kunne sette ord på egen opplevelse. Men det er jo hyggelig hvis noen andre kan ha glede av fabuleringene mine.

Det er lenge siden jeg flyttet over på Instagram og i bloggen finner du nå bare lettere omskrevne insta-poster. Du finner meg her: https://www.instagram.com/bibliotekaris/

Kari, januar 2021

Kontaktinfo: karibrendenbech@gmail.com

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s